Access Bars

Access Bars

Acces Bars

Ik hoor je denken, wat is dat nu weer? Het is een alternatieve, energetische behandeling van 32 drukpunten op je hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen.

Tegenwoordig hebben we het allemaal druk met van alles en soms ook met niets. We willen werken, kinderen opvoeden, het huis schoonhouden, sporten, vriendschappen onderhouden en ga zo maar door…

Hoe lekker is het dan om af en toe een uurtje voor jezelf te pakken, gewoon jezelf eens even op nummer 1 zetten! 

Bij een Acces Bars behandeling lig je heerlijk ontspannen, aangekleed, op de behandeltafel. Op je hoofd worden 32 drukpunten zachtjes aangeraakt. Tijdens de behandeling is er ruimte voor rust en ontspanning in lichaam en geest. Het helpt je om je hoofd vrij te maken van onnodige ballast. Even een soort ctrl alt delete voor je hoofd. Ondanks dat de behandeling op je hoofd uitgevoerd wordt (en 1 punt op je voeten en handen) heb je na een behandeling het idee dat je een heerlijke ontspannende lichaamsmassage hebt gehad.

Mensen die een Access Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van stress, migraine, vermoeidheid, minder piekeren, beter slapen, zich fitter voelen. 

 

Copyright © 2024 Relax4ubeauty Hoofddorp