Botanical Beauty

 

If you can’t eat it, don’t put it on your skin

 

Wie en wat is Botanical Beauty?

Het verhaal van Botanical Beauty is er één om trots op te zijn. Het sprookje begint in 2009 wanneer Catharine van   Everdingen - Chorus besluit haar succesvolle carrière in de advocatuur op te geven en zich te gaan bezighouden met   natuurzuivere en biologische huidverzorgingsproducten. Vanaf het prachtige familielandgoed Noordenhoek in het   pittoreske dorpje Deil gelegen aan de meanderende Linge in de Betuwe, richt zij, geïnspireerd door de prachtige natuur   en kruiden op het landgoed, Botanical Beauty op.

Botanical Beauty werkt enkel met ingrediënten die je ook kunt eten. 100% natuurzuiver én biologisch. Dat is uniek in   Nederland. Deze producten bevatten geen micro en Nano plastics en zijn duurzaam verpakt. Op het familielandgoed worden   natuurlijke verzorgingsproducten ontwikkeld. Voor elk huidtype, maar ook speciaal voor huidproblemen als eczeem, acné   en psoriasis.

Elke dag maak je bewuste keuzes. Misschien wil je meer biologisch eten? Meer bewegen en/of gezonder leven. Maar weet je eigenlijk wat je op je huid smeert? 60% van wat je smeert, komt namelijk in je bloedbaan terecht. Smeer net zo gezond als je eet met organic skin care van Botanical Beauty.

Ook ik, van Relax4u Beauty, maak graag bewustere keuzes. Een van de keuzes is om 100% natuurzuiver te gaan werken. Ik   heb al diverse trainingen mogen volgen bij Botanical Beauty en kan niet wachten om jou er ook kennis mee laten   maken. 

 

Copyright © 2024 Relax4ubeauty Hoofddorp