Relax4u Relax 4u Beauty bestaat 10 jaar

Relax 4u Beauty bestaat 10 jaar

01-10-2023 12:00

Hoe een hobby uit de hand kan lopen!

Wat begon als een massagepraktijk is in 10 jaar uitgegroeid naar een beautysalon voor pedicure en gezichtsbehandelingen. Vele cliënten komen al vanaf het begin in de salon, of zijn er later bijgekomen. Ik wil iedereen hartelijk bedanken die de afgelopen jaren mijn salon heeft bezocht. Jullie vertrouwen betekent heel veel voor mij.

Ik geniet nog elke dag van het prachtige werk dat ik mag doen: mooie resultaten, fijne gesprekken en dankbare cliënten…dankzij jullie is mijn werk iedere dag een feestje.

Dit is ook een mooi moment voor een nieuwe stap. Vanaf nu wordt er in de salon gewerkt met de producten van Botanical Beauty, een 100% natuurzuiver en biologisch Nederlands merk.

Anno 2023 maken we steeds bewustere keuzes. Botanical Beauty werkt enkel met ingrediënten die je ook kunt eten. 100% natuurzuiver én biologisch. Dat is uniek in Nederland. Deze producten bevatten geen micro en Nano plastics en zijn duurzaam verpakt.

Ook ik, van Relax4u Beauty, maak graag bewustere keuzes. Een van de keuzes is om 100% natuurzuiver te gaan werken. Ook zullen bijvoorbeeld de welbekende wattenschijfjes zoveel mogelijk verdwijnen uit mijn behandelingen. Deze worden vervangen door mijn handen of hele fijne wasbare wattenschijfjes. Ik heb de afgelopen maanden al diverse mooie trainingen mogen volgen bij Botanical Beauty en kan niet wachten om jou er ook kennis mee laten maken.

Nieuwsgierig geworden? De nieuwe behandelingen staan op de website.

If you can’t eat it, don’t put in on your skin

Relax4u Access Bars

Access Bars

04-04-2023 19:39

Acces Bars

Ik hoor je denken, wat is dat nu weer? Het is een alternatieve, energetische behandeling van 32 drukpunten op je hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen.

Tegenwoordig hebben we het allemaal druk met van alles en soms ook met niets. We willen werken, kinderen opvoeden, het huis schoonhouden, sporten, vriendschappen onderhouden en ga zo maar door…

Hoe lekker is het dan om af en toe een uurtje voor jezelf te pakken, gewoon jezelf eens even op nummer 1 zetten! 

Bij een Acces Bars behandeling lig je heerlijk ontspannen, aangekleed, op de behandeltafel. Op je hoofd worden 32 drukpunten zachtjes aangeraakt. Tijdens de behandeling is er ruimte voor rust en ontspanning in lichaam en geest. Het helpt je om je hoofd vrij te maken van onnodige ballast. Even een soort ctrl alt delete voor je hoofd. Ondanks dat de behandeling op je hoofd uitgevoerd wordt (en 1 punt op je voeten en handen) heb je na een behandeling het idee dat je een heerlijke ontspannende lichaamsmassage hebt gehad.

Mensen die een Access Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van stress, migraine, vermoeidheid, minder piekeren, beter slapen, zich fitter voelen. 

Een van de doelstellingen van Access is om blij te worden en te blijven.

Inmiddels is deze behandeling ook bij Relax4u Beauty te boeken. Nieuwsgierig? Dan kun je een kennismakings behandeling boeken voor 25 euro.

Vanaf 1 september geldt de reguliere prijs van 40 euro.

Relax4u Shampoobars

Shampoobars

10-12-2022 17:41

Shampoobars

De shampoobars moeten plaats maken voor nieuwe dingen. 

Je kunt ze nu heel voordelig aanschaffen. Alle soorten (voorraad) bars zijn nu verkrijgbaar met 20 % korting. De bars worden niet meer aangevuld.

Relax4u HFL Solution Spray en Dadi'oil

HFL Solution Spray en Dadi'oil

21-03-2021 16:14

HFL Solution Spray en Dadi’oil is de gouden combinatie tegen schimmel en kalk nagels

Tussen de nagelplaat en het nagelbed zit weefsel. Dit weefsel begeleid de nagelplaat langs het nagelbed. Als dit uitgedroogd is, kan de nagelplaat niet goed hechten en wordt de begeleiding verstoord. Hierdoor scheurt de nagel open. Dat veroorzaakt nog meer uitdroging. Vaak ziet u dit ook in geval van een schimmelnagel.

HFL Solution spray dringt door de nagelplaat en de huid heen en komt zo bij de matrix van de nagel terecht. Daar ontstaan de nieuwe cellen van de nagel. HFL Solution spray pakt de infectie daardoor in de hele nagel aan.

Dadi’oil kunt u voor traumanagels of andere nagelafwijkingen gebruiken. Het dringt door de nagelplaat heen en maak het weefsel weer elastisch. Dat is de sleutel tot succes. Dadi’oil trekt snel de huid binnen en vermindert daarmee de druk van de nagelplaat zodat deze weer beter kan bewegen.

Hoe HFL Solution spray en Dadi’oil samenwerken

Dadi’oil zorgt er ook voor dat de tunnels in de nagel openblijven, hierdoor kan de HFL Solution spray beter opgenomen worden. Zo pakt de spray de infectie aan en maakt de  dadi’oil de nagel weer compact. Wanneer de nagelplaat en het huidweefsel eromheen vol zit met de olie neemt de kans dat nieuwe micro organismen er gaan huishouden ook af.

Laat uw pedicure de nagel zo dun mogelijk frezen en zoveel mogelijk broze nagel weghalen.

Gebruiksaanwijzing: Tweemaal daags eerst HFL Solution spray toepassen en direct daarna de dadi’oil aanbrengen. Behandel ook altijd goed uw schoenen met de HFL spray.

Relax4u Henna Brows

Henna Brows

01-12-2019 20:51

Ben je het tekenen en/of poederen van je wenkbrauwen ook zo zat? Vanaf nu hoeft dit niet meer, je kunt bij Relax4u Beauty terecht voor prachtige Henna brows!

Wat zijn henna brows precies?

Henna brows is anders dan “gewoon” verven. Wenkbrauwverf hecht alleen aan de haartjes, en henna hecht ook aan de huid. Dit maakt dat henna bijzonder geschikt is voor mensen die “gaten” in hun wenkbrauwen hebben. Doordat de huid meegekleurd wordt lijken de wenkbrauwen strakker en voller. Gaatjes worden hiermee mooi opgevuld.

Daarnaast wordt er bij een henna treatment geen gebruik gemaakt van ammoniak en waterstof peroxide. Henna wenkbrauw poeder wordt gewoon met water aangemaakt. Het kan tot 14 dagen op de huid blijven zitten en wel tot 6 weken op de haartjes. Dit is wel afhankelijk van het huidtype en de juiste nazorg. Hoe voorzichtiger u met uw wenkbrauwen bent en hoe minder producten u op uw wenkbrauwen gebruikt, hoe beter en langer de Henna blijft zitten.

Zijn henna brows voor iedereen geschikt?

Helaas niet! Allereerst doen we altijd een patch test om te kijken of je niet allergisch bent voor wenkbrauw henna. Ik breng dan een beetje hennapasta op je pols aan. Krijg je binnen 48 uur geen allergisch reactie? Dan kan de behandeling de volgende keer veilig worden toegepast.

Voor meer info en advies over nazorg kun je contact opnemen via het contactformulier. Dan kan ik je de flyer mailen.

Wat zijn de kosten?

Henna brows treatment: 17,50

Henna brow treatment: stylen, waxen/epileren en henna 25,-

Copyright © 2023 Relax4ubeauty Hoofddorp