Relax4u Zachte Zomer behandeling

Zachte Zomer behandeling

11-06-2024 13:20

Zachte zomer behandeling

Vanaf nu is er een nieuwe seizoensbehandeling te boeken, de zachte zomerbehandeling. Deze behandeling is erop gericht je huid klaar te stomen voor de zomer. En een ware verwennerij.

Er wordt in de salon uitsluitend gewerkt met de natuurzuivere en 100% biologische producten van Botanical Beauty.

De behandeling begint met een voetenbad met Dode zee badzout. Dit badzout bevat naast magnesium nog 40 andere mineralen. Vervolgens een dubbele Botanical Beauty reiniging, een dieptereiniging, een heerlijke uitgebreide massage mag natuurlijk ook niet ontbreken. Een masker met onder andere gedroogde goudsbloem (calendula) en pure Aloe Vera. Speciale aandacht voor je ogen. Je benen worden ook niet vergeten, deze worden gescrubt met de heerlijk geurende Eucalyptus bodyscrub en vervolgens ingesmeerd met de Aloe Vera.

En dat is nog niet alles…

Na afloop krijg je 2 producten mee naar huis. 150 ml Aloe Vera en 30 ml Multi Use olie Roos. Hiermee kun je je huid de hele zomer in goede conditie houden.

De Aloe Vera verzacht, hydrateert en kalmeert. Ook zeer heilzaam en verkoelend na het ontharen, als aftersun. 1 pompje Aloe Vera en 1 pompje olie werkt als een bodyserum/bodylotion. Je kunt de Aloe Vera ook als serum gebruiken onder je dagverzorging. Het helpt bij jeuk tegen de eikenprocessierups.

Met de Multi Use olie kun je je huid reinigen, verzorgen, voeden, als dag of nachtolie gebruiken. En er zijn nog tal van andere gebruikt mogelijkheden. Ik vertel ze je graag.

De behandeling is de hele zomer te boeken voor 88.50, dit is inclusief de 2 thuisproducten ter waarde van 44.90.

Evt extra’s zoals wenkbrauwen epileren en/of verven, waxen bovenlip is los bij te boeken. Wel graag bij de boeking doorgeven zodat ik voldoende tijd voor je kan reserveren.

Relax4u Botanical Beauty

Botanical Beauty

18-02-2024 10:55

If you can’t eat it, don’t put it on your skin

Ken jij de producten van Botanical Beauty al?

Alle producten zijn 100% natuurzuiver en biologisch. Smeer net zo gezond als je eet met organic skin care van Botanical Beauty. 60% van wat je smeert, komt namelijk in je bloedbaan terecht. Belangrijk dus om bewuste keuzes te maken. Botanical Beauty werkt enkel met ingredienten die je ook kunt eten, uniek in Nederland. Relax 4u Beauty werkt enkel met de producten van Botanical Beauty.

De voorraad bij Relax4u Beauty is weer aangevuld, dus heb je producten nodig? Laat het me weten en ik zet het apart voor je.

Relax4u Relax 4u Beauty bestaat 10 jaar

Relax 4u Beauty bestaat 10 jaar

01-10-2023 12:00

Hoe een hobby uit de hand kan lopen!

Wat begon als een massagepraktijk is in 10 jaar uitgegroeid naar een beautysalon voor pedicure en gezichtsbehandelingen. Vele cliënten komen al vanaf het begin in de salon, of zijn er later bijgekomen. Ik wil iedereen hartelijk bedanken die de afgelopen jaren mijn salon heeft bezocht. Jullie vertrouwen betekent heel veel voor mij.

Ik geniet nog elke dag van het prachtige werk dat ik mag doen: mooie resultaten, fijne gesprekken en dankbare cliënten…dankzij jullie is mijn werk iedere dag een feestje.

Dit is ook een mooi moment voor een nieuwe stap. Vanaf nu wordt er in de salon gewerkt met de producten van Botanical Beauty, een 100% natuurzuiver en biologisch Nederlands merk.

Anno 2023 maken we steeds bewustere keuzes. Botanical Beauty werkt enkel met ingrediënten die je ook kunt eten. 100% natuurzuiver én biologisch. Dat is uniek in Nederland. Deze producten bevatten geen micro en Nano plastics en zijn duurzaam verpakt.

Ook ik, van Relax4u Beauty, maak graag bewustere keuzes. Een van de keuzes is om 100% natuurzuiver te gaan werken. Ook zullen bijvoorbeeld de welbekende wattenschijfjes zoveel mogelijk verdwijnen uit mijn behandelingen. Deze worden vervangen door mijn handen of hele fijne wasbare wattenschijfjes. Ik heb de afgelopen maanden al diverse mooie trainingen mogen volgen bij Botanical Beauty en kan niet wachten om jou er ook kennis mee laten maken.

Nieuwsgierig geworden? De nieuwe behandelingen staan op de website.

If you can’t eat it, don’t put in on your skin

Relax4u Access Bars

Access Bars

04-04-2023 19:39

Acces Bars

Ik hoor je denken, wat is dat nu weer? Het is een alternatieve, energetische behandeling van 32 drukpunten op je hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen.

Tegenwoordig hebben we het allemaal druk met van alles en soms ook met niets. We willen werken, kinderen opvoeden, het huis schoonhouden, sporten, vriendschappen onderhouden en ga zo maar door…

Hoe lekker is het dan om af en toe een uurtje voor jezelf te pakken, gewoon jezelf eens even op nummer 1 zetten! 

Bij een Acces Bars behandeling lig je heerlijk ontspannen, aangekleed, op de behandeltafel. Op je hoofd worden 32 drukpunten zachtjes aangeraakt. Tijdens de behandeling is er ruimte voor rust en ontspanning in lichaam en geest. Het helpt je om je hoofd vrij te maken van onnodige ballast. Even een soort ctrl alt delete voor je hoofd. Ondanks dat de behandeling op je hoofd uitgevoerd wordt (en 1 punt op je voeten en handen) heb je na een behandeling het idee dat je een heerlijke ontspannende lichaamsmassage hebt gehad.

Mensen die een Access Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van stress, migraine, vermoeidheid, minder piekeren, beter slapen, zich fitter voelen. 

Een van de doelstellingen van Access is om blij te worden en te blijven.

Inmiddels is deze behandeling ook bij Relax4u Beauty te boeken. Nieuwsgierig? Dan kun je een kennismakings behandeling boeken voor 25 euro.

Vanaf 1 september geldt de reguliere prijs van 40 euro.

Relax4u Henna Brows

Henna Brows

01-12-2019 20:51

Ben je het tekenen en/of poederen van je wenkbrauwen ook zo zat? Vanaf nu hoeft dit niet meer, je kunt bij Relax4u Beauty terecht voor prachtige Henna brows!

Wat zijn henna brows precies?

Henna brows is anders dan “gewoon” verven. Wenkbrauwverf hecht alleen aan de haartjes, en henna hecht ook aan de huid. Dit maakt dat henna bijzonder geschikt is voor mensen die “gaten” in hun wenkbrauwen hebben. Doordat de huid meegekleurd wordt lijken de wenkbrauwen strakker en voller. Gaatjes worden hiermee mooi opgevuld.

Daarnaast wordt er bij een henna treatment geen gebruik gemaakt van ammoniak en waterstof peroxide. Henna wenkbrauw poeder wordt gewoon met water aangemaakt. Het kan tot 14 dagen op de huid blijven zitten en wel tot 6 weken op de haartjes. Dit is wel afhankelijk van het huidtype en de juiste nazorg. Hoe voorzichtiger u met uw wenkbrauwen bent en hoe minder producten u op uw wenkbrauwen gebruikt, hoe beter en langer de Henna blijft zitten.

Zijn henna brows voor iedereen geschikt?

Helaas niet! Allereerst doen we altijd een patch test om te kijken of je niet allergisch bent voor wenkbrauw henna. Ik breng dan een beetje hennapasta op je pols aan. Krijg je binnen 48 uur geen allergisch reactie? Dan kan de behandeling de volgende keer veilig worden toegepast.

Voor meer info en advies over nazorg kun je contact opnemen via het contactformulier. Dan kan ik je de flyer mailen.

Wat zijn de kosten?

Henna brows treatment: 17,50

Henna brow treatment: stylen, waxen/epileren en henna 25,-

Copyright © 2024 Relax4ubeauty Hoofddorp