Aroma Touch Behandeling

Aroma Touch Behandeling

AromaTouch™ techniek

De AromaTouch Techniek is een ontspannende behandeling met 8 pure, essentiële oliën. Deze fijne behandeling verlicht lichamelijke en emotionele stress, en helpt je lichaam om weer in balans te komen. Elke olie is speciaal ontwikkeld om een gezond emotioneel en fysiek functioneren te ondersteunen.

Pure essentiële oliën

Bij de AromaTouch behandeling wordt gebruik gemaakt van de essentiële oliën van doTerra. Deze heerlijke oliën zijn heel puur, zonder chemische toevoegingen en voor de volle 100% natuurlijk

Minder stress, meer balans

De oliën helpen het zenuwstelsel van je lichaam in evenwicht te brengen, je zult merken dat je minder lichamelijke en emotionele stress voelt. De speciale AromaTouch techniek zorgt ervoor dat je lichaam weer in balans komt, en je de positieve energie weer voelt stromen.

De AromaTouch behandeling

De behandeling vindt plaats op je rug, hoofd, oren en op je voeten. Trek bij voorkeur een makkelijke broek aan. Omdat je hoofd ook behandeld wordt zit je kapsel daarna niet ideaal meer. Houd hier dus rekening mee.

Een behandeling is heel aangenaam en bestaat uit 4 stappen: stressvermindering, verbeteren van het immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties en het in balans brengen van lichaam en geest. De ritmische aanraking en de fijne geuren maken dat je heerlijk kunt ontspannen. Na de behandeling is er voldoende tijd om rustig bij te komen.

Nieuwsgierig?

Een AromaTouch behandeling duurt 45 minuten. Wil je deze ontspannende behandeling graag zelf ervaren? Maak dan een afspraak.

Neem contact op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Copyright © 2024 Relax4ubeauty Hoofddorp