Deborah Bergman

Een paar weken last van mijn kaak gehad, alsof hij op slot zat. na twee voetreflexmassage behandelingen bij Relax4u ben ik er helemaal vanaf.

Aletta van Vliet

Ik heb hele goede ervaring met de stoelmassage, al na een paar keer merkte ik echt verschil en kan ik mijn nek en schouders veel soepeler bewegen.

Annemiek

Gisteravond weer even tijd voor mezelf. Tijd voor een ontspanningsmassage bij Relax4u. Aangezien ik wat extra aandacht voor de schouders nodig heb, wordt dit zonder problemen meegenomen door Monique. Een warm welkom en vertrouwd gevoel zijn twee zaken die ik ervaar tijdens de massage. En na de massage... ontspannen! Dank je wel Monique.

Arti Mangroe

Helemaal top!! Ik heb jaren lang last gehad van rechterarm en schouder en na een aantal massages van Monique, waarbij ze hier extra aandacht aan heeft besteedt, heb ik geen last meer. ZEKER een aanrader!!!

Mandy

Van de week een nek en schoudermassage, met scrub én pakking gekregen van Monique. Een echte aanrader! Mijn huid was super zacht en ik helemaal ontspannen. Dankjewel Monique voor de heerlijke massages en gezelligheid. Kijk alweer uit naar de volgende afspraak :)

Elly

Nog nooit eerder een massage gehad die zo ontspannend was als bij Monique.Voelt zo vertrouwd als je voor het eerst bij haar binnen komt.En passant neemt ze dan ook nog gevoelige plekjes onder handen.Dank je wel Monique. Tot de volgende keer.

Rowanne

Vorige week ben ik als proefkonijn bij Monique geweest voor henna brows! Na een paar dagen wennen heel erg blij dat ik het eens geprobeerd heb, ik heb nooit het gevoel gehad dat ik werkelijk een proefkonijn was. Monique wil eerst flink oefenen alvorens het werkelijk aan te bieden in de salon daar kan ik alleen maar respect voor hebben!petje af Monique

Kelly Kooren

Na een vervelende periode besloten om wat beter voor mijn lichaam te zorgen. Na wat wikken en wegen kwam ik uit bij Monique. Hier heb ik geen seconde spijt van gehad! Ontzettende rustgevende omgeving, je voelt je hier gelijk op je gemak en vooral snel relaxt. Ik had voor een rug, schouder, nek massage gekozen. Deze is erg goed ontvangen, alle stress uit mijn rug verdwenen! Als afsluiting heb ik genoten van de pedicure, zomervoetjes. Blij dat ik je gevonden heb. Zeker een aanrader!

Natascha

Na Twee jaar behandeld te zijn voor mijn tennisarm door verschillende specialisten die niet hielpen vond ik als laatste redmiddel Relax4u. Na een paar tennisarm behandelingen voelde ik al gelijk verlichting. Ik raad iedereen aan ga eerst langs Monique ze weet wat ze doet!

Kim

Net een massage gehad voor het eerst.. Je bent een warm welkom, waardoor ik me op mij gemak voelde.. heerlijk.. Ik kijk uit naar de volgende ronde.. 😌

Manon

Afgelopen vrijdag voor de 3e keer bij Monique geweest. 1e keer een ontspannings massage, 2e keer rug nek schouder massage en 3e keer een gezichtsbehandeling. Alle 3 de keren zo genoten. Monique stelt je elke keer op je gemak en elke keer ga ik tevreden weg. Ik kom hier nog vaker!

Karin Goemans

<p>Zo ontspannen maar ook gezellig bij Monique. Ik kom er tot rust met een rug, nek massage. En echt met de gold gezichtsbehandeling verminderen rimpels en sommige verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik kan relax4u bij iedereen aanraden. Een dikke 10.</p>

Christel

Vandaag weer heerlijk genoten van de schoonheidsbehandeling. Het was zo ontspannen dat ik bijna in slaap viel! Ook voor t eerst een pedicurebehandeling gedaan en ook die was erg goed!

Marian

Behandeling van een tennisarm. Een paar maanden geleden had ik heftig last van een tennisarm. Tennissen ging alleen met behulp van een brace en daarna nog 3 dagen last van mijn arm. Aangezien ik een tennisvakantie geboekt had en dus iedere dag ging tennissen, wilde ik van mijn tennisarm af. Monique wilde mij wel helpen met behulp van de Tennisarm therapie. 4 behandeling maar wel pijnlijk waarschuwde zij mij. Aangezien ik vaker een sportmassage had gehad, begreep ik gelijk dat dit niet zonder pijn zou gaan. De eerste 2 behandelingen waren zeer pijnlijk en de tranen stroomde over mijn wangen. De 3de behandeling was al beter te verdragen en de laatste behandeling was echt appeltje eitje. Maar het allerbelangrijkste : het heeft super geholpen. De tennisarm zo goed als genezen en ik heb een geweldig heerlijke Tennisvakantie gehad zonder pijn. Dank je wel Monique😊

Nieuwe recensie:

Copyright © 2024 Relax4ubeauty Hoofddorp