Relax4u: over mij

Over mij

Het gezicht achter Relax4u Beauty Hoofddorp

Mijn naam is Monique van Leeuwen.

Ik werk al jaren met veel plezier parttime als administratieve kracht in de luchtvracht. Maar verder leren bleef altijd in m'n achterhoofd rondspoken. Ik wilde graag de verzorgende kant op, niet in de zorg, maar meer richting massage, schoonheidsspecialiste, pedicure... In 2003 ben ik gestart met een opleiding voetreflexmassage, dat was een schot in de roos. Vanaf dat moment ging er een wereld voor me open. Mensen kunnen helpen die klachten hebben of moeite hebben met ontspannen, dat is echt zo mooi. En zo werd mijn nieuwe hobby een ware passie! Beautybehandelingen geven past bij wie ik ben en wat ik wil. Het is een prachtig vak, omdat ik mijn hoofd, handen, gevoel en hart erin heb zitten. En daarom ben ik in 2013 gestart met mijn eigen salon in Hoofddorp.

Gedurende de afgelopen jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in alles wat met massage, gezichtsverzorging, huidverbetering en voeten te maken heeft. 

Een kleine greep uit de certificaten en diploma's die ik in de afgelopen jaren op mijn naam heb kunnen zetten:

Pedicure (basis, geen medische behandelingen)

Schoonheidsspecialiste

Henna Brows

Tennisarm therapie (niet meer te boeken)

Ontspanningsmassage (niet meer te boeken)

Aroma Touch massage

Kortom, je kunt bij Relax4u Beauty terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen en pedicure. De massages zullen meer en meer uit het beeld verdwijnen.

De combinatie van werken op Schiphol en werken in de beautybranche is zo fantastisch…ik doe eigenlijk alleen maar wat ik leuk vind. Hoe fijn is dat!

Tot ziens bij Relax4u Beauty Hoofddorp!

Copyright © 2024 Relax4ubeauty Hoofddorp